Potpisivanje ugovora za novoupisanu djecu za pedagošku godinu 2022/23.

Poštovani roditelji,
potpisivanje ugovora za novoupisanu djecu za pedagošku godinu 2022/2023. bit će od 22.8.2022.-30.8.2022. od 8:00 do 15:30 sati, u tajništvu vrtića.

Uvjet za potpisivanje ugovora je donošenje sljedeće medicinske dokumentacije zdravstvenoj voditeljici: potvrda liječnika o obavljenom sistematskom pregledu djeteta, kopija knjižice imunizacije (original na uvid) te kopija zdravstvene knjižice djeteta. Roditelje koji ne mogu doći na potpisivanje ugovora u navedenom terminu, molimo da se telefonski jave na vrtić kako bi dogovorili drugi termin.

O rasporedu termina adaptacija roditelji će biti obavješteni krajem mjeseca kolovoza.

__________________________________________________________________________________

Poštovani roditelji djece školskih obveznika,

 
obavještavamo vas da će se upis djece u 1. razred osnovne škole u Gradu Zagrebu odvijati u razdoblju 31. 3. - 15. 6. 2022. 

Nova info (10. 2. 2022.): Postupak utvrđivanja psihofizičkog stanja djece (pregled kod nadležnog školskog liječnika te pregled u školi) u Gradu Zagrebu odvijat će se u razdoblju 31. 3. - 3. 6. 2022. Ukoliko dijete opravdano ne može pristupiti utvrđivanju psihofizičkog stanja do 3. 6. 2022., roditelj/skrbnik dužan je najkasnije do 30. 5. 2022. o tome obavijestiti stručno povjerenstvo škole kojoj dijete pripada prema upisnom području te s njim dogovoriti drugo vrijeme pregleda. 
 
Iznimno od navedenog razdoblja, upis za djecu koja su prošle godine dobila Rješenje o odgodi i/ili djecu koja imaju već utvrđene teškoće u razvoju, odvijat će se u Gradu Zagrebu u razdoblju 1. 2. - 15. 4. 2022. 
 
Sukladno gore navedenim razdobljima obvezni ste svoje dijete naručiti za termin pregleda kod nadležnog školskog liječnika i termin pregleda u školi prema mjestu stanovanja. 
 
Popis škola i školskih ambulanti s navedenim upisnim područjem možete pronaći ovdje. Ovu obavijest i popis s upisnim područjima možete pronaći i na oglasnim pločama na ulazima svih triju objekata vrtića. 
 
Ukoliko vam je potrebno mišljenje stručnog tima radi potencijalne odgode upisa, prijevremenog upisa ili dobivanja primjerene podrške u školi zbog postojanja teškoća u razvoju, molimo da pravovremeno uputite zahtjev za izdavanje istog. 
Ispunjeni i potpisani Obrazac Zahtjeva za izdavanje mišljenja dostavite u tajništvo vrtića u centralnom objektu u Maretićevoj 2 ili nam ga pošaljite na OBA od ovih dvaju mailova: utrina.tajnistvo@gmail.com i strucnitim.utrina@gmail.com 

Nova info (10. 2. 2022.): Ukoliko Vam je potrebno mišljenje stručnog tima, molimo da nam, čim doznate termin pregleda u školi, isti javite na mail strucnitim.utrina@gmail.com kako bismo na vrijeme mogli procijeniti dijete i napisati stručno mišljenje. 

Nova info (10. 2. 2022.): Informacije o upisu djece u 1. razred osnovne škole u Gradu Zagrebu objavljene su i na web stranici Grada Zagreba te se nalaze na ovoj poveznici. 


___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

POSTUPAK PRIJELAZA DJETETA U DRUGI VRTIĆ 

Roditelji/skrbnici kojima je dijete upisano u gradski dječji vrtić koji im ne odgovara po mjestu stanovanja, imaju mogućnost prijelaza djeteta/djece u drugi odgovarajući gradski dječji vrtić.
 
Zainteresirani roditelji/skrbnici pisanu Zamolbu o potrebi prijelaza djeteta/djece u drugi gradski dječji vrtić trebaju predati u razdoblju OD 15. DO 26. OŽUJKA 2021. GODINE u dječji vrtić koji dijete/djeca pohađa/ju.
 
Komisija za upis djece u dječjem vrtiću rješavat će zamolbe roditelja/skrbnika u skladu s Pravilnikom o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga i kriterijima za prednost pri upisu.
Dječji vrtići izvijestit će roditelje/skrbnike o rezultatima postupka prijelaza djece u gradskim dječjim vrtićima 12. travnja 2021. godine.
Temeljem odobrenog prijelaza roditelji/skrbnici ispisat će dijete/djecu s 31. kolovoza 2021. godine iz sadašnjeg dječjeg vrtića i upisati ih u odgovarajući dječji vrtić s početkom pedagoške godine 2021./2022., odnosno od 1. rujna 2021. godine.

Obavijest za roditelje za prijelaz 2021-2022.pdf

Zamolba


 


Ispiši stranicu