Kućni red

Cijeli dokument u PDF-u Kućni red možete preuzeti ovdje: KUĆNI RED


Poštujte radno vrijeme vrtića i ne kasnite po svoje dijete, jer na taj način poštujete njegovu potrebu za sigurnošću i osjećaj za red.

Preporučamo da dijete dovodite u vrtić do 9 00 sati radi nesmatanog odvijanja programa. Ako dolazite kasnije iz opravdanih razloga, bilo bi dobro da dijete doručkuje kod kuće te da ne donosite hranu sa sobom.

Osobno se javite odgajatelju kada dovodite dijete u vrtić i dolazite po njega.

Po dijete ne može doći maloljetna osoba, ili osoba koju roditelj nije pismeno opunomoćio.

Molimo vas zatvarajte ulazna i dvorišna vrata za sobom kako bismo u vrtiću živjeli sigurno i slobodno.

Neophodno je da vaše odgajatelje izvjestite o svakoj eventualnoj promjeni adrese ili telefona, kako bi vas mogli kontaktirati bude li potrebno.

Poželjno je ne zadržavati se u unutarnjim i vanjskim prostorima vrtića, zbog neometanog boravka djece i sigurnosti nadzora ulaska i izlaska osoba tijekom dana.

Ukoliko ostavljate kolica u prostoru vrtića, odložite ih sklopljena na za to predviđeno mjesto, ali imajte na umu da to činite na vlastitu odgovornost.

Dogovorite sa odgajateljima pravila o donošenju kućnih igračaka ( igračke koje potiču agresivnost nije primjereno donositi u vrtić) isto tako ne odgovaramo za izgubljene stvari, igračke i oštećenu garderobu.

Obavezno prisustvujte roditeljskim sastancima i odazivajte se na pozive odgajatelja ili stručnih suradnika na individualne razgovore.

Redovito plaćajte vrtić kako nebi došlo do ispisa djeteta iz vrtića/jaslica zbog neplaćanja.

Pratite informacije na kutićima roditelja.


Ispiši stranicu